Søde sager giver penge til sorggrupper.

Kagens Dag på Knudsens 5/4-2013 kl. 12.30.16.30:

Bageriet Max, Tanges Bageri, Guldbageren samt elever og faglærere fra UCH (Holstebro Tekniske Skole) leverede kagerne, og Lions Club Holstebro Karoline sørgede for de praktiske opgaver.

Attila musicerede ind imellem på fløjte, harmonika og flygel.

Det kostede kun 50 kr. for en billet (børn under 2 år er gratis). Herefter kunne man spise alle de kager, man havde lyst til, og der blev serveret kaffe, the og saftevand til.
Mange fik lyst til også at tage kager med hjem og købte derfor en ekstra billet og fik 4 kager med hjem.
Der blev sammenlagt solgt mere end 500 billetter !

Overskuddet går til Sorggrupperne for børn og unge i Holstebro - og bagerne og Lions Club Holstebro Karoline siger TAK for støtten fra de mange kagesultne deltagere :-)

At udsnit af alle de lækre kager !!

Lionspiger klar til at sælge kagebilletter.

Lionspiger igang med kaffe/the-udskænkningen.

Attila var her, der og alle vegne med spil på harmonika, tværfløjte og flygel !