BankoShow

Årlig aktivitet fra 2009-2015.

Det første BankoShow i 2009 var en stor succes og blev siden gentaget hvert efterår til og med 2015.

I 2012 løb det af stabelen den 8. oktober kl. 19.30. BankoShowet fandt også denne gang sted i Boxén ved siden af Musikteatret i Holstebro.
Det blev igen en festlig aften for hele familien med masser af sjove indslag både for store og små - styret af Banko Poul.
Vi havde også dette år mødt stor velvilje fra vore sponsorer, så der var mange flotte gevinster at kæmpe om for de 523 spilleglade deltagere.
Overskuddet gik ubeskåret til Lions humanitære arbejde, fortrinsvist til børn og unge i lokalområdet.

PROGRAM 2012

• 18.00 - Dørene åbnes - og der er mulighed for at købe øl/vand, kaffe og kage, pølser og sandwich
  • 18.00 - Salg af amerikansk lotteri - mulighed for at vinde en cykel - værdi 7.000 kr.
  • 18.30 - Salg af Skrab og Vind lodder - her kan vindes nye skrabelodder, spilleplader og kontanter. Blandt nittelodder kåres en lokalvinder, der inviteres til et stort fælles banko-show med vindere fra hele sæsonen, og deltager i lodtrækningen om 3 gevinster på ialt 50.000 kr.
  • 19.00 - Salg af lodder til kinesisk banko, hvor der spilles om 2 x 20 flotte gevinster. I bege spil er 1. præmien en IPAD
  • 19.30 - Bankospil med mange gevinster samt jackpot-spil, hvor man kan spille om 10.000 kr. Under spillet er der flere overraskende showindslag for både børn og voksne
  • 20.55 - Pause, hvor der igen er mulighed for at købe lodder til kinesisk banko
  • 21.15 - 2. afdeling af bankospillet starter
  • 22.15 - Afslutning

Glimt fra bankoaftenen :

daekkeserviet2012
    Sponsordækkeservietter på alle pladser

bankogevinster
    Bankogevinstbordet

am-lotteri
    Der sælges lodder til amerikansk lotteri før bankoshowet

Dagbladet Holstebro/Struer studeres nøje - der var en enkelt side 9, som var anderledes,
    og det gav gevinst !

is-til-alle
    Det var populært med is til først de yngste og senere alle deltagere

foedselar
    En fødselar fik mange præmier med sig hjem !

klar-til-kineser-gevinster
    Lionspiger klar til at uddele gevinster vedr. kinesisk banko