Billeder fra det gamle Holstebro - på Karoline Poulsens tid:

BygningenMarius Fjeldsted har på dette billede ladet sin nye imponerende rødstensejendom opføre, men har endnu ikke nået at få den gamle foran revet ned. Børnene står ved et af de tre springvand, som slagterigrosserer Magnus Kjær skænkede Holstebro.

Konditoriet indefra

Her ses Karoline Poulsens konditori indefra.

Billedet taget ca. 1943.

Den karakterfulde dame ses her sammen med sin nære ven gennem flere årtier, jernstøber  Valdemar H. Birn.

Konditor Karoline Poulsen, en stout og myndig værtinde, i det konditori, der for mange vestjyder blev et synonym for en handelstur til Holstebro. Kanden med isvand blev en del af særkendet for hendes kaffebord - en skik, hun havde lært i "staterne".

Karolinebygningen Bygningen ved vintertide - da Karolines konditori var udvidet til hele stueetagen.