Lions mod misbrug

Aktivitetens formål er at skabe betingelser for, at unge afstår fra misbrug, det være sig brug af narkotika, vold, mobning, overdreven indtagelse af alkohol.

Klubben sælger tulipanbuketter i foråret - fortrinsvist til butikker og firmaer, men også private er meget velkomne til at købe/støtte ! Sammen med tulipanbuketten udleveres et skilt, der angiver, at man støtter Lions mod misbrug.

Overskuddet fra tulipansalget går bl.a. til
- efteruddannelse af lærere til SSP-formidlere (Skole, Socialforvaltning, Politi)
- forebyggelse af mísbrug i Holstebro Kommune
- information/kurser til skoler og øvrige uddannelsessteder
- åben rådgivning og rusmiddelpolirik

Lions Club Holstebro Karoline bringer hvert forår flere hundrede gule tulipanbuketter ud til firmaer, restauratører og private.

180320tulipanpiger1
En flok friske løvinder bringer mange gule forårsbebudere ud til firmaerne, som har ønsket at købe og derigennem støtte det gode formål. Foto fra 20/3-2018.

Klubben takker varmt for den støtte og velvilje, vi møder hos tulipankøberne !