Kom frisk til et motionscykelløb i skønne omgivelser - og så går overskuddet endda til et godt formål !! Sådan lød opfordringen, og det var der 287 friske cyklister, der tog op !

Lions Tour Holstebro løb af stabelen tirsdag, den 27. august 2019 kl. 18 med start fra Mejrup skole. Der var ruter på 6 - 18 - 30 og 60 km, så der var noget for alle.

Halvdelen af deltagergebyret gik til et projekt til gavn for børn og unge på Mejrup og Borbjerg skoler.

Øvrigt overskud går til at støtte børn og unge - primæst i lokalområdet, så der var god grund til at trampe i pedalerne, få god motion og en masse friek luft - og der var bla.a. frugt og kage, når man kom i mål !

TAK til alle deltagere og sponsorer !